Pályázat - energetikus dokumentáció készítése

VEKOP-5.2.1-17 - „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” című hitelprogram

Pályázati munkásságunkról

Referenciáink között közel 1800 db hiteles energetikai tanúsítvány szerepel, ennek körülbelül 5%-a pályázat részeként készült.

A korábbi pályázati ciklus elkészült projektjeit jelenleg is folyamatosan, eredményesen zárjuk.

Az általunk készített dokumentációk ablakcserével, hőszigetelés- és fűtéskorszerűsítéssel, valamint hőszivattyú és napelem telepítéssel is foglalkoznak.

VEKOP-5.2.1-17

Magánszemélyek igényelhetik, minimum 10%-os saját forrással, többek között fűtési rendszerek korszerűsítésére, szigetelésre, nyílászárók cseréjére, valamint megújuló energiaforrások, vagyis napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk, vagy korszerű faelgázosító berendezések beépítésére. A visszatérítendő hitelösszeg magánszemélyeknek 500.000 – 5 millió forint. A hitel futamideje maximum 20 év lehet. 

Újdonság, hogy alapterület bővüléssel járó fejlesztések is támogatottá váltak. Részletes információkért tekintse meg a Magyar Fejlesztési Bank részletes TÁJÉKOZTATÓJÁT!

Amit nyújtunk

A pályázati energetikus dokumentáció tartalma:

  •  a helyszíni kiszállás és felmérés díját,
  • a jelenlegi állapot, a köztes állapot (ha szükséges) és a tervezett állapot energetikai tanúsítványainak elkészítésének díját
  • energetikus nyilatkozat és energetikus megállapodás (vállalkozói szerződés) nyomtatvány elkészítését,
  • valamennyi dokumentum elektronikus és 2 pld. eredeti, papír alapú lenyomatának elpostázását.
  • energetikus záró dokumentáció elkészítését, elpostázását!

Hívjon bennünket bizalommal a 06306218895 -ös telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot online: